Luni 24 Iunie 2019

Cum am legat, la ziua Cramei Avincis, o strânsă prietenie cu Cuvée Grandiflora 2013

În ultimii opt ani, pentru entuziaștii degustători neautorizați din dormitorul bunicii, celebrarea R...

Secretele gourmet ale Vaticanului. Un festin divin, cu Salvo Lo Castro

Evenimentul gourmet al anului, în Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați, s-a petrecut duminică, ...

Furmint și Cabernet Franc din Magyarország, în compania unui cavaler arădean al vinului

Un bun prieten a susținut recent o degustare de cinci stele în dormitorul lui Nagymama. Schmak Andrá...

  • Cum am legat, la ziua Cramei Avincis, o strânsă prietenie cu Cuvée Grandiflora 2013

  • Secretele gourmet ale Vaticanului. Un festin divin, cu Salvo Lo Castro

  • Furmint și Cabernet Franc din Magyarország, în compania unui cavaler arădean al vinului

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Joi, 25 August 2011 18:37

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Clubul degustatorilor de vin neautorizati Clubul degustatorilor de vin neautorizati

 

 

Un membru mai hâtru al clubului nostru a caracterizat întreaga activitate a asociaţiei Vestik ca una demnă de "Clinica de bloggeri mici şi mijlocii".

 

E vorba de o "clinică" mai aparte însă, una formată din patru "medici" pregătiţi să "trateze" măcar o parte din maladiile existente în sfera vinului, dar şi din alte sfere mai largi ale lumii.

 

În mod bizar şi neaşteptat, doi dintre "vestici" sunt ingineri, scriitori, ziarişti, fotografi şi bloggeri totodată, unul poartă de grijă, tot inginerește, computerelor, tabletelor, gadget-urilor și site-urilor noastre, iar cel de-al patrulea îi vindecă pe prieteni de durerile de dinţi şi de alte dureri neaşteptate.

 

În ciuda unor specializări atât de diverse, ori poate tocmai din pricina lor, toţi "vesticii" au un sistem comun de valori pe care sunt pregătiţi să vi-l împărtăşească.

 

Aşa s-a născut vestik.ro.

Citit 2523 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 08:03

Media

Vorbe despre vin

Stick your nose in it. Don't be shy, really get your nose in there.  A little citrus, maybe some strawberry, passion fruit and there's the faintest soupçon of like asparagus and just a flutter of a nutty Edam cheese


Publicitate

Pivnicer

Fără să fim șefi de stat, mari maeștri de lojă ori mici somități pe scara socială, călătoria noastră din 2019 la Drăgășani, de Ziua Bunicii Maria Știrbey, a trecut fortuit prin Sibiu. Cu o lună înaintea evenimentului, nu mai erau de găsit locuri de cazare acceptabile în zona Drăgășaniului pe o rază de 50 de kilometri, așa că am avut bucuria să revedem Hermannstadt-ul și să-i savurăm bunătățile.

Caută

Distribuie asta!

Publicitate