Ar fi o aroganță să deguști 9 (nouă) vinuri DFR într-o singură seară de iunie, în târgul nostru lini...
Aș putea să-i numesc norocoși pe puținii participanți la ultimul eveniment marca Herbert Szasz, bun ...
După patru ani, Liliac se întoarce în dormitorul bunicii oferindu-ne șase dintre noile sale vinuri, ...
Un juriu de opt experți internaționali a evaluat, în premieră, 244 de vinuri din România și Republica Moldova, nu mai puțin de 38 dintre acestea obținând 5 stele, calificativul maxim. Jurizarea, care a avut loc în zilele de 26 și 27 august 2015, a fost una dintre etapele realizării primei ediții a Cărții Vinurilor din România și Republica Moldova (The Wine Book of Romania), ce va apărea la începutul anului viitor. Proiectul, finanțat exclusiv din fonduri private, este o premieră, acesta reunind vinurile din zonele viniviticole ale celor două țări.
Jurnalul ultimei noastre călătorii la Drăgășani ar putea avea legătură cu tot ceea ce nu vă imaginați. De pildă, cu niște mistreți melomani, cu vocea șoadă a premierului Victor Viorel Ponta și cu niște obiceiuri spartane aplicate în societatea strugurilor și a viței-de-vie. Totul s-a întâmplat aievea, la 38 de grade Celsius și nici o legătură cu epocile și persoanele enumerate mai jos nu este deloc întâmplătoare.
Portofoliul CDViN s-a îmbogățit cu un nou și interesant producător din Dobrogea. Domeniul Vlădoi se adaugă astfel altor patru crame din trei țări diferite ale căror vinuri am avut ocazia să le încercăm cu prilejul ultimului festival Vinvest. Și de această dată, la Arad, plăcerea, savoarea, bucuria întâlnirii cu vinul cel bun a fost de partea tuturor.
După aproape trei ani de lungă și pandemică așteptare, plus 70 de zile de război nedorit, Salonul RoVinHud ne-a încântat cu surprize de tot felul, cele muzicale fiind de neuitat, dovadă că unul dintre logourile CDViN, The Wine Sounds Good, e mai valabil ca niciodată.
Avem 348 vizitatori și nici un membru online