Luni 22 Iulie 2019

Dejan Mikič susține în premieră o verticală de Crna Tamjanika

După un an și după o recoltă, prietenul nostru de la Negotin Dejan Mikič revine în dormitorul bunici...

Seară cu Fetești și Băbești din Delta Dunării

Prietenul Răzvan Demian, somelier care promovează mai multe crame de la noi și de pretutindeni, ne a...

Primul oenolog sudamerican în club! O seară cu argentinianul Mauricio Lorca

O degustare pe care am proiectat-o cu mai bine de doi ani în urmă a devenit posibilă, iată, de abia ...

  • Dejan Mikič susține în premieră o verticală de Crna Tamjanika

  • Seară cu Fetești și Băbești din Delta Dunării

  • Primul oenolog sudamerican în club! O seară cu argentinianul Mauricio Lorca

CDViN.ro - CDViN.ro

O parte dintre prietenii cei mai fideli ai clubului s-au bucurat de o degustare-surpriză. Ademeniți cu un blind în pahare negre, zece dintre cei mai entuziaști degustători neautorizați au avut parte de o întâlnire specială cu vinurile toscane aduse chiar de la ele de acasă de un student care a făcut practica la una dintre cele mai frumoase crame din lume, Crama Antinori din Bargino.

Publicat în Degustări

Dacă stau să mă gândesc bine, somelierul clujean Răzvan Demian a devenit unul dintre cei mai activi oeno-profesioniști prezenți în Vestik Club. E drept că de-a lungul timpului a fost și promotorul celor mai multe crame, dar asta nu e neapărat ceva rău, câtă vreme plăcerea a fost de partea tuturor. De curând, prietenul nostru clujean s-a dedat și la o sabrare reușită în curtea casei cu motan pe nume Lucky și blogger de pivniță.

Publicat în Wine News

Vorbe despre vin

Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transforma în oțet.


Publicitate

Pivnicer

Fără să fim șefi de stat, mari maeștri de lojă ori mici somități pe scara socială, călătoria noastră din 2019 la Drăgășani, de Ziua Bunicii Maria Știrbey, a trecut fortuit prin Sibiu. Cu o lună înaintea evenimentului, nu mai erau de găsit locuri de cazare acceptabile în zona Drăgășaniului pe o rază de 50 de kilometri, așa că am avut bucuria să revedem Hermannstadt-ul și să-i savurăm bunătățile.

Arhivă

Cine e online

Avem 213 vizitatori și nici un membru online

Caută

Urmărește-ne

Publicitate