Miercuri 16 Ianuarie 2019

O degustare cu Bruno Gaberšek, #winelover-ul suprem al Sloveniei

Una dintre cele mai interesante degustări în deplasare la care am avut privilegiul să fim părtași în...

Villa Vinèa și șapte vinuri din Ardeal, o filă sentimentală în jurnalul lui Zoli

Cu șapte vinuri de la Villa Vinèa am reinaugurat bradul de sticle, care și-a reluat locul, pentru al...

Tignanello, un Supertoscan în dormitorul bunicii

Așa cum orice împătimit știe, Tignanello este un cuvânt cheie în oenogalaxia Antinori. De aceea, o î...

  • O degustare cu Bruno Gaberšek, #winelover-ul suprem al Sloveniei

  • Villa Vinèa și șapte vinuri din Ardeal, o filă sentimentală în jurnalul lui Zoli

  • Tignanello, un Supertoscan în dormitorul bunicii

Duminică, 06 Septembrie 2015 20:25

PROSECCO GIUSTI participă la PODGORIA ARTELOR.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prowine Limited - unic importator în România al băuturilor Prosecco Giusti, este unul dintre sponsorii expoziției PODGORIA ARTELOR, pe care o vom organiza marți, 8 septembrie, în Arad.

 

Vinurile marca GIUSTI PROSECCO, a căror esenţa provine de pe meleaguri cu specific italian, au o poveste a lor - o istorie care îmbină moştenirea lăsată de solul italian (martor al atâtor secole de existenţă) cu căldura specială a familei de descendenta aristocrată. Având un scop măreţ - excelenţă, Dr. Ermenegildo GIUSTI, alături de familia sa, a făcut un pas curajos lansând colecţia de vinuri de care au acum ocazia să se bucure tot mai mulţi iubitori ai nobilului gust atutentic italian. Dealurile Montello, din regiunea Veneto, unde sunt situate aceste podgorii, se bucură de un sol aparte, împrospătat de un microclimat care facilitează dezvoltarea generoasă a strugurilor Glera care duc la inegalabila colecţie despre care am amintit la început - GIUSTI PROSECCO DRY, EXTRA DRY şi BRUT.

În final, vă recomandăm să degustaţi gama de băuturi promovate de Prowine Limited în parteneriat cu Giusti, savurând fiecare moment special, petrecut într-un mod cu adevărat aparte.

Citit 857 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 20:28

Vorbe despre vin

Invitat fiind la cramă, am răspuns, ca bun creștin printr-o scurtă telegramă: Vin! Păstorel Teodoreanu; Aici zace Păstorel, Băiat bun și suflet fin, Dacă treceți pe la el, Nu-l treziți că cere vin. Culmea...


Publicitate

Pivnicer

Numărănd toate titlurile, fotografiile, link-urile celor 365 de zile din 2018, ne dăm seama că am avut parte de un an plin-plin-plin, în care ne-au lipsit în nici un caz entuziasmul, periplurile, aventura. Au fost atât de multe evenimente, cu paste și clătite, cu emu și Tămâioase Negre, cu calamari și vițe străvechi, că unele au rămas pur și simplu fără cronică.

Caută

Publicitate