Marți 19 Martie 2019

Șapte ani, șapte vinuri, șapte amintiri. La mulți ani, CDViN!

Într-o seară de sfârșit de februarie, ne-am întors în timp cu ajutorul vinurilor, de-a lungul ultimi...

Lechburg: terroir-ul albelor care l-au îmblânzit pe Nikita Hrușciov

Al treilea eveniment oficial al anului desfășurat în clubul nostru de degustători de vin absolut nea...

Aniversare specială cu Ionu, Moutai, Syrah și Suiram

Cum orice întâlnire, cum orice degustare poate deveni o călătorie, de ziua lui Ionu ne-am călătorit ...

  • Șapte ani, șapte vinuri, șapte amintiri. La mulți ani, CDViN!

  • Lechburg: terroir-ul albelor care l-au îmblânzit pe Nikita Hrușciov

  • Aniversare specială cu Ionu, Moutai, Syrah și Suiram

Duminică, 06 Septembrie 2015 20:25

PROSECCO GIUSTI participă la PODGORIA ARTELOR.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prowine Limited - unic importator în România al băuturilor Prosecco Giusti, este unul dintre sponsorii expoziției PODGORIA ARTELOR, pe care o vom organiza marți, 8 septembrie, în Arad.

 

Vinurile marca GIUSTI PROSECCO, a căror esenţa provine de pe meleaguri cu specific italian, au o poveste a lor - o istorie care îmbină moştenirea lăsată de solul italian (martor al atâtor secole de existenţă) cu căldura specială a familei de descendenta aristocrată. Având un scop măreţ - excelenţă, Dr. Ermenegildo GIUSTI, alături de familia sa, a făcut un pas curajos lansând colecţia de vinuri de care au acum ocazia să se bucure tot mai mulţi iubitori ai nobilului gust atutentic italian. Dealurile Montello, din regiunea Veneto, unde sunt situate aceste podgorii, se bucură de un sol aparte, împrospătat de un microclimat care facilitează dezvoltarea generoasă a strugurilor Glera care duc la inegalabila colecţie despre care am amintit la început - GIUSTI PROSECCO DRY, EXTRA DRY şi BRUT.

În final, vă recomandăm să degustaţi gama de băuturi promovate de Prowine Limited în parteneriat cu Giusti, savurând fiecare moment special, petrecut într-un mod cu adevărat aparte.

Citit 879 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 20:28

Vorbe despre vin

Bea vin și vei dormi bine. Dormi și nu vei păcătui. Evită păcatul, și vei fi mântuit. Prin urmare, bea vin și  vei fi mântuit.


Publicitate

Pivnicer

Probabil că, în lipsa autostrăzilor, cea mai bună cale de a ajunge din Arad sau Timișoara la Iași rămâne avionul. Am zburat cu escală, împreună cu Dan, străbătând și cercetând din cer trei foste capitale, de dragul vinului de Cotnari, al unor anume hrube și mai ales al unor oameni cu care am legat prietenii în anii din urmă.

Caută

Publicitate