Vineri 29 Martie 2024

Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

Cel mai vechi colaborator al clubului, Florin (alias Boris) Ionescu, a susținut o nouă și entuziasma...

Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

De curând am bifat a treia degustare cu vinuri de colecție, după un ritm nemaiîntâlnit în anii din u...

O aniversare perfectă: 12 ani de club sărbătoriți cu vinurile Cramei DeMatei și cu multe fete frumoase

Echipa Ciprian Gherheș&Vasile Ghimpu „recidivează” în Vestik Club cu o degustare de zile mari. L...

  • Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

  • Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

  • O aniversare perfectă: 12 ani de club sărbătoriți cu vinurile Cramei DeMatei și cu multe fete frumoa...

Vineri, 17 Iunie 2016 14:51

O noapte furtunoasă în compania vinurilor și stăpânilor Domeniului Vlădoi

Scris de
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Domeniul Vlădoi și-a prezentat pentru a doua oară produsele în Vestik Club. De data aceasta protagonista serii a fost Anca Maria Vlădoi, odăile bunicii au fost arhipline, am degustat nu mai puțin de zece vinuri, dar și o furtună de iunie care a transformat strada în pârău și obiectele în bărcuțe. Târziu în noapte, anturajului arădean i s-a alăturat și proprietarul domeniului dobrogean, care susținuse o degustare similară la Timișoara.

Vinurile Domeniului Vlădoi din gamele Ravak, Anca Maria și Pivnița Basarabilor au mare succes în rândul membrilor CDViN. Ne-am dat seama iarăși de asta cu prilejul ultimei degustări, de care s-a îngrijit Anca Maria Vlădoi, fiica proprietarului. Am încercat pe rând, într-un ritm de adevărați băutori, Cabernet Sauvignon Blanc Anca Maria 2015, Fetească Regală Ravak 2015, Sauvignon Blanc&Pinot Gris Pink Anca Maria 2015, Sauvignon Blanc Anca Maria 2015, Chardonnay Anca Maria 2015, Tămâioasă Românească Anca Maria 2015, Orange (Fetească Regală, Tămâioasă Românească, Chardonnay, Pinot Gris) 2015, Rosé (Syrah&Cabernet Sauvignon) Anca Maria 2015, Syrah Pivnița Basarabilor 2014, Fetească Neagră Pivnița Basarabilor 2014. Un privitor atent a putut observa că succesul cel mai mare l-a avut Tămâioasa anului trecut, un vin pe care mi l-am comandat și mie nu cu sticla, ci cu baxul. Pe lângă aceasta, mi-au plăcut mult și Cabernet-ul vinificat în alb, Pink-ul, Sauvignon Blanc-ul și cele două vinuri roșii. Ca să nu mai zic de licoarea care ilustrează cel mai bine parfumul florilor de Siminoc, vinificată în stil Orange, una dintre preferatele mele. Acest vin reflectă de minune personalitatea creativă și plină de plăcerea experimentării a celui care a creat brandul, Nelu Vlădoi.

Chiar dacă plină de plăceri cunoscute, seara și noaptea nu au fost lipsite de suspans. O ploaie torențială s-a abătut și asupra Aradului, trotuarul a devenit navigabil, pivnița casei a fost inundată, gps-ul l-a dus pe tatăl Ancăi Maria în comuna Vladimirescu din pricina unei străzi omonime, un raft s-a prăbușit în barul clubului, inundând cu farfurii decorul familiar construit din lumini, sticle, autografe, dopuri, pahare și licori din dormitorul bunicii.

Însumând toate aceste condimente previzibile și imprevizibile, cum ar fi putut serata să nu fie una dintre cele mai reușite?

Citit 3988 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2016 14:56
Publicitate

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Caută

Publicitate