Vineri 22 Noiembrie 2019

Valeriu Stoica, Avincis și atâtea legături cu vinul poeziei

Degustare Avincis în prezentarea domnului Valeriu Stoica. Eveniment sold out. Locurile ocupate în 14...

Cinci Savori și tot atâtea Ispite de la Crama Oprișor

Toată lumea oenofilă bine informată știe că o degustare cu vinurile Cramei Oprișor în dormitorul bun...

HalloWine la superlativ în odăile bunicii!

O vrăjitoare din Extremul Orient, o mireasă cu barbă, mai mulți clauni și un Leprechaun au făcut spe...

  • Valeriu Stoica, Avincis și atâtea legături cu vinul poeziei

  • Cinci Savori și tot atâtea Ispite de la Crama Oprișor

  • HalloWine la superlativ în odăile bunicii!

Luni, 02 Martie 2015 10:54

O seară de modă veche, cu Bogdanul și cuvée-urile Lacertei

Scris de
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sticlele purtând șopârle pe etichetă, cuvée-urile cu cifre romane s-au aflat din nou, preț de o seară, în dormitorul bunicii. Le-a adus cu sine același neobosit somelier care promovează vinurile LacertA, iar noi, vesticii, cedevinii, degustătorii neautorizați, ne-am înghesuit să le sorbim.

 

Bogdan Todor a mai săvârșit o degustare cu vinurile cramei româno-austriece din Dealu Mare. Ne-am bucurat să-l avem din nou în club pe unul dintre cei mai buni somelieri din țară, iar el a avut grijă să ne prezinte și să ne toarne pe rând în pahare patru dintre vinurile LacertA Winery: Rosé 2014, Cuvée X 2011, Merlot Rezerva 2011 și Cuvée IX 2012.

A fost o seară de modă veche,  pe fond muzical cu tango și vals (pe vinil, la pick-up) și cu tot ce vrea să însemne oldies și evergreen (la boxă, prin bluetooth, avându-l ca DJ pe Mr. Andrei), cu vinuri de prima ligă, cu prezentare de top asigurată de Bogdanul Lacertei, de care ne-am bucurat în patruzeci de prieteni, cam unul pe metru pătrat de dormitor al bunicii. Să spunem că proaspătul Rosé a picat cu tronc multor doamne și domnițe, că și următoarele două vinuri și-au câștigat amicii lor. Cuvée IX, cupajul de Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, a făcut însă cele mai multe „victime”, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate vinuri care sunt de găsit în club.

 

Mai multe imagini

Citit 3392 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2019 13:04

Vorbe despre vin

Vinul este o poezie îmbuteliată.


Publicitate

Pivnicer

De trei ani încoace, Aradul are un festival de vin cu care se poate mândri în fața oricui. Într-un cadru atrăgător, cu standuri organizate după cele mai democratice principii, având design-ul folosit de Festivalul Ro-Wine, în coorganizarea unui partener comercial de prestigiu, Vicii și delicii mi-a plăcut în toate ale sale: ținută, participanți, licori. Cu excepția unui singur lucru: numele ales.

Caută

Distribuie asta!

Publicitate