Vineri 28 Februarie 2020

Degustare aniversară, bisectă, și un vin proaspăt de la-nceput de mileniu

Ani bisecți, vinuri bisecte... Din patru în patru ani, în anii aceia de 366 de zile în care luna feb...

Un mic festival internațional cu participarea a șapte magnifici ai vinului

Punctul culminant al unui weekend de foc petrecut la început de februarie în dormitorul bunicii a fo...

Dublă degustare cu Big Radu în cadrul unui eveniment de-a dreptul MagiQ

Dac-ar fi să pun cap la cap toate sticlele degustate ori să le aranjez precum dominouri răsturnabile...

  • Degustare aniversară, bisectă, și un vin proaspăt de la-nceput de mileniu

  • Un mic festival internațional cu participarea a șapte magnifici ai vinului

  • Dublă degustare cu Big Radu în cadrul unui eveniment de-a dreptul MagiQ

Luni, 02 Martie 2015 10:54

O seară de modă veche, cu Bogdanul și cuvée-urile Lacertei

Scris de
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sticlele purtând șopârle pe etichetă, cuvée-urile cu cifre romane s-au aflat din nou, preț de o seară, în dormitorul bunicii. Le-a adus cu sine același neobosit somelier care promovează vinurile LacertA, iar noi, vesticii, cedevinii, degustătorii neautorizați, ne-am înghesuit să le sorbim.

 

Bogdan Todor a mai săvârșit o degustare cu vinurile cramei româno-austriece din Dealu Mare. Ne-am bucurat să-l avem din nou în club pe unul dintre cei mai buni somelieri din țară, iar el a avut grijă să ne prezinte și să ne toarne pe rând în pahare patru dintre vinurile LacertA Winery: Rosé 2014, Cuvée X 2011, Merlot Rezerva 2011 și Cuvée IX 2012.

A fost o seară de modă veche,  pe fond muzical cu tango și vals (pe vinil, la pick-up) și cu tot ce vrea să însemne oldies și evergreen (la boxă, prin bluetooth, avându-l ca DJ pe Mr. Andrei), cu vinuri de prima ligă, cu prezentare de top asigurată de Bogdanul Lacertei, de care ne-am bucurat în patruzeci de prieteni, cam unul pe metru pătrat de dormitor al bunicii. Să spunem că proaspătul Rosé a picat cu tronc multor doamne și domnițe, că și următoarele două vinuri și-au câștigat amicii lor. Cuvée IX, cupajul de Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, a făcut însă cele mai multe „victime”, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate vinuri care sunt de găsit în club.

 

Mai multe imagini

Citit 3595 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2019 13:04

Vorbe despre vin

Bea vin și vei dormi bine. Dormi și nu vei păcătui. Evită păcatul, și vei fi mântuit. Prin urmare, bea vin și  vei fi mântuit.


Publicitate

Pivnicer

Cocoțată pe un deal de la marginea Pâncotei, oraș arădean interesant, încărcat de istorie, Crama Dorvena e mai discretă decât se arată la prima vedere. Și prima vedere e spectaculoasă, e panoramică, o admiri de pe șosea de mergi de la Pâncota spre Ineu ori invers, se dezvăluie ca un monument viticol futurist, încântă ochiul oricărui călător dedat plăcerilor privirii.

Caută

Distribuie asta!

Publicitate