Joi 18 Aprilie 2024

Primul Alutus, marca Avincis, cucerește dormitorul bunicii

Crama Avincis recuperează și reinventează un soi prețios creat la Stațiunea de Cercetare Drăgășani î...

Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

Cel mai vechi colaborator al clubului, Florin (alias Boris) Ionescu, a susținut o nouă și entuziasma...

Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

De curând am bifat a treia degustare cu vinuri de colecție, după un ritm nemaiîntâlnit în anii din u...

  • Primul Alutus, marca Avincis, cucerește dormitorul bunicii

  • Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

  • Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

Marți, 23 Mai 2017 14:52

TeleGramma de mulțumire

Scris de
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

„Dragă Marian, află despre noi că suntem bine sănătoși, ceea ce-ți dorim și ție! Vinurile pe care le-ai adus în Vestik Club au fost minunate, fapt observat și pe chipurile participanților la eveniment. Pe noi ne dau gata etichetele cu denumiri cât se poate de Metaphizice, fiindcă suntem îndrăgostiți de decenii ori poate de milenii bune de duduia Cenușăreasă numită Cultură.”

Marian Olteanu a revenit în dormitorul bunicii cu un nou promotor și cu noi vinuri obținute din viile de pe dealul Vișanilor. Am avut plăcerea, într-o vineri, să încercăm de la Gramma: Fetească Albă 2016, Aligoté 2016, Cuvée Vișan  Alb 2016 (Fetească Albă, Aligoté, Fetească Regală), Cuvée Vișan Rosé 2016 (Fetească Neagră, Merlot), Metaph  Alb 2016 (Aligoté, Fetească Regală) și Metaph rosé 2016 demisec (Fetească Neagră, Merlot și un strop de Busuioacă de  Bohotin).

Ne așteptau, duminică și luni, două lansări de carte, în club și în Sala Ferdinand a Primăriei Arad, care aveau legătură cu ediția a doua aThe Wine Book of Romania, volum pe care l-am editat cu plăcere de-a lungul a șapte luni de muncă și care are legătură și cu cele mai apreciate vinuri purtând eticheta Gramma. Și dacă tot ceea ce a urmat a avut un reconfortant succes, o mică parte din vină au avut și vinurile Gramma și feblețea mea inspiratoare din seara de vineri,  Metaph-ul rosé demisec.

 

 

Citit 2569 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 15:00
Publicitate

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Caută

Publicitate