Imprimă această pagină
Marți, 20 Iunie 2017 13:14

Wine Festival cu Individo, Lucky și Răzvan

Scris de
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Château Vartely a susținut o nouă reprezentație oenologică în club. Protagonistul, un adevărat showman, s-a aflat pentru a nu știu câta oară în odăile lui Nagymama, împărțind cu Lucky Motanul gloria deloc efemeră a acestui album de degustare. Printre invitați am avut bucuria să-i numărăm și pe prietenii noștri Ja&Giuliano.

Chiar în ziua partidei retur a barajului dintre UTA și Poli, care a coincis și cu ultima zi de școală și cu prima zi a Street Food Festival Arad, CDViN a organizat cu succes o nouă degustare de vin purtând emblema Château Vartely. Răzvan Demian, unul dintre cei mai prezenți somelieri la noi acasă, în clubul degustătorilor absolut neautorizați, și-a adus chitara și sabia de sabrator, însă a uitat acasă costumul oficial al breslei. Asta nu a contat însă, show-ul fiind unul cât se poate de reușit.

Seara a avut parte de toate ingredientele, de public atent și numeros, de vinuri superbe, de o prezentare continuă și simpatică, presărată cu bancuri și divagații, de un miniconcert folk în dialect ardelenesc. Am savurat cinci vinuri: Spumantul Château Vartely 2016, Individo Traminer&Sauvignon Blanc 2016, Individo Rosé 2016, Taraboste Chardonnay 2013, Individo Rară Neagră, Malbec, Syrah 2015. De o ținută remarcabilă, cu prețuri extrem de prietenoase, cele cinci produse moldovenești reprezintă de minune creșterea de calitate din ultimii înregistrată de acest important producător basarabean.

Pentru mine am ales și am comandat rosé-ul și cupajele de alb și de roșu din gama Individo. În ce-l privește pe Lucky Motanul, mascota omniprezentă în club, nu aș putea oferi o listă de preferință oenologice. Știu sigur însă că acest celebru pisoi din lumea vinului a avut tot timpul urechile ciulite la chitara vibrantă a lui Răzvan, după cum a avut nările sensibile la miresmele emanate de platourile care au însoțit degustarea.

Citit 2639 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 13:20