Katona Csaba, noul promotor al Cramei Nachbil, a oficiat în dormitorul bunicii o mult așteptată degu...
Miercuri, 25 septembrie, Balla Géza Winery a găzduit în premieră o degustare destinată testării unui...
De câte ori își prezintă vinurile în odăile bunicii, Valeriu Stoica eliberează în aerul clubului, o ...
Amicii noștri de la Crama Liliac au descoperit, la degustarea din aprilie, pe care am organizat-o împreună în odăile bunicii, că membrii Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați sunt, pe zi ce trece, tot mai numeroși. Inevitabil, după mai bine de trei ani de la inaugurarea lor, sălile noastre de degustare au devenit neîncăpătoare.
După ce, în luna mai, am organizat primele seri gastronomice italiene și vietnameze din istoria clubului, al treilea eveniment de acest fel, desfășurat miercuri, 10 iunie, în sălile clubului nostru de degustători de vin neautorizați, a fost și cel mai așteptat. La seara culinară cu specific japonez și vinuri românești locurile au fost ocupate cu mai mult de trei luni în avans, fiind impresionant inclusiv numărul celor care, neprinzând loc inițial, și-au pus numele pe lista de așteptare.
Vestik Club a câștigat un prieten de seamă, un simpatizant care vine de departe pentru a respira același aer, pentru a adulmeca aceleași arome, pentru a călători cultural împreună cu noi în împărăția vinului. S-a întâmplat să ne revedem la ultima degustare, una cu verticale, cu tort și cu premii aparte. Și, printr-o coincidență stranie, un alt prieten al clubului a descoperit o legătură neașteptată cu oaspetele pomenit mai sus.
Înlăuntrul întâmplărilor CDViN, Domeniile Boieru ocupă un loc aparte. Nu veți auzi despre această cramă cine știe ce superlative. Ci doar precise arome și cuvinte simple care să o descrie. Fiindcă parfumul de Ciumbrud e inconfundabil de la Mihai Viteazul încoace. Ne-am bucurat să-l regăsim în club într-o seară de vineri, la începutul unui weekend prelungit care pentru noi nu putea să înceapă mai potrivit.
A trecut ceva timp de când nu am mai luat drumul Podgoriei Miniș-Măderat în căutarea celui mai bun vin. De-a lungul anilor, am ținut aproape de oameni și crame din Șiria, Miniș, Mâsca și Măderat, cumpărând vin și struguri, legând prietenii, creând reportaje. Deși pandemia face să pară că a trecut un mileniu, și nu un an-doi-trei, mă întorc alături de Adina în zonă, pentru o jurizare, o revedere cu Balla Géza și crama sa de top, dar și pentru o descoperire numai bună de povestit aici.
Avem 335 vizitatori și nici un membru online