Marți 23 Iulie 2024

Un excelent picnic în vie, între două prânzuri la Cyrano și Rivo

Ultima ispravă a clubului s-a petrecut la Oradea, în oraș și în cetate, dar și aproape de Biharia, î...

O degustare faină cu noile vinuri și noul promotor al Cramei Carastelec

După mai bine de un an și jumătate, Crama Carastelec se întoarce în dormitorul bunicii. O face cu aj...

Cum am devenit degustători neautorizați de ulei de măsline la ultimul Festival RO-Wine

Drumurile noastre duc tot mai des la București, o capitală care devine din ce în ce mai atractivă nu...

  • Un excelent picnic în vie, între două prânzuri la Cyrano și Rivo

  • O degustare faină cu noile vinuri și noul promotor al Cramei Carastelec

  • Cum am devenit degustători neautorizați de ulei de măsline la ultimul Festival RO-Wine

Duminică, 06 Septembrie 2015 20:25

PROSECCO GIUSTI participă la PODGORIA ARTELOR.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prowine Limited - unic importator în România al băuturilor Prosecco Giusti, este unul dintre sponsorii expoziției PODGORIA ARTELOR, pe care o vom organiza marți, 8 septembrie, în Arad.

 

Vinurile marca GIUSTI PROSECCO, a căror esenţa provine de pe meleaguri cu specific italian, au o poveste a lor - o istorie care îmbină moştenirea lăsată de solul italian (martor al atâtor secole de existenţă) cu căldura specială a familei de descendenta aristocrată. Având un scop măreţ - excelenţă, Dr. Ermenegildo GIUSTI, alături de familia sa, a făcut un pas curajos lansând colecţia de vinuri de care au acum ocazia să se bucure tot mai mulţi iubitori ai nobilului gust atutentic italian. Dealurile Montello, din regiunea Veneto, unde sunt situate aceste podgorii, se bucură de un sol aparte, împrospătat de un microclimat care facilitează dezvoltarea generoasă a strugurilor Glera care duc la inegalabila colecţie despre care am amintit la început - GIUSTI PROSECCO DRY, EXTRA DRY şi BRUT.

În final, vă recomandăm să degustaţi gama de băuturi promovate de Prowine Limited în parteneriat cu Giusti, savurând fiecare moment special, petrecut într-un mod cu adevărat aparte.

Citit 1685 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 20:28
Publicitate

Pivnicer

Situată în cel mai frumos loc cu putință, acolo unde privitorului i se înșiră în fața ochilor, ca o bucată de paradis, o bună parte din valea Târnavei Mici, crama societății Castel Vinum, care produce vinuri sub brandul Villa Vinèa, împlinește 20 de ani de poveste, timpul scurs de la idee la finalitate. Și îi împlinește cu o inaugurare deplină a cramei extinse, în prezența ctitorului și a celor doi oenologi care au trudit la faima vinurilor sale.

Caută

Publicitate