Marți 25 Ianuarie 2022

Vin și clătite, nu tu eveniment, nu tu minifestival

În vreme ce alții împart lumea pe un șervețel la olimpiada chinezească, noi am trăit o foarte pașnic...

Șonk’n’wine Party în șaisprezece prieteni

Prima degustare din 2022 a coincis și cu prima zăpadă a iernii. Ne-am strâns în odăile bunicii în ju...

O petrecere în familie cu Casa de Vinuri Cotnari, Liliac și câteva surprize

Acuși se fac doi ani de când am călătorit ultima oară la Cotnari. Lumea nu era încă îngrozită de spe...

  • Vin și clătite, nu tu eveniment, nu tu minifestival

  • Șonk’n’wine Party în șaisprezece prieteni

  • O petrecere în familie cu Casa de Vinuri Cotnari, Liliac și câteva surprize

Duminică, 06 Septembrie 2015 20:25

PROSECCO GIUSTI participă la PODGORIA ARTELOR.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prowine Limited - unic importator în România al băuturilor Prosecco Giusti, este unul dintre sponsorii expoziției PODGORIA ARTELOR, pe care o vom organiza marți, 8 septembrie, în Arad.

 

Vinurile marca GIUSTI PROSECCO, a căror esenţa provine de pe meleaguri cu specific italian, au o poveste a lor - o istorie care îmbină moştenirea lăsată de solul italian (martor al atâtor secole de existenţă) cu căldura specială a familei de descendenta aristocrată. Având un scop măreţ - excelenţă, Dr. Ermenegildo GIUSTI, alături de familia sa, a făcut un pas curajos lansând colecţia de vinuri de care au acum ocazia să se bucure tot mai mulţi iubitori ai nobilului gust atutentic italian. Dealurile Montello, din regiunea Veneto, unde sunt situate aceste podgorii, se bucură de un sol aparte, împrospătat de un microclimat care facilitează dezvoltarea generoasă a strugurilor Glera care duc la inegalabila colecţie despre care am amintit la început - GIUSTI PROSECCO DRY, EXTRA DRY şi BRUT.

În final, vă recomandăm să degustaţi gama de băuturi promovate de Prowine Limited în parteneriat cu Giusti, savurând fiecare moment special, petrecut într-un mod cu adevărat aparte.

Citit 1366 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 20:28
Publicitate

Pivnicer

Anul 2021 a fost unul al călătoriilor, dar și al despărțirilor pentru comunitatea degustătorilor neautorizați care își are sediul în dormitorul bunicii. Cu toate restriștile și cu toate restricțiile care ne-au bântuit 365 de zile, am reușit să evadăm de mai multe ori în străinătate, colindând țări ca Polonia, Slovacia, Ungaria, Austria, Italia, Slovenia și Croația.

Caută

Publicitate