M-am luat cu altele, cum ar fi niște plecări la Ferendia ori în Dealu Mare, pentru diferite munci agricole și pomicole, respectiv degustări în compania unor oameni buni, așa că nu am reușit să fac cronica unui important eveniment din club: ziua lui Dani. De Buna Vestire, am petrecut în grup restrâns, în compania unor mici degustători și a unor mari vinuri.
Astfel, au fost pregătite și destupate următoarele licori: Crama Carastelec Carassia Blanc de Blancs brut (magnum), Villa Vinèa Argilla 2016 (Fetească Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc - magnum), Avincis Cuvée Alexis 2021 (Merlot&Cabernet Sauvignon), Crama Oprișor Ispita by Liviu Grigorică Litera T (Taine), Domaine Bessa Valley Grande Cuvée 2016 (Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot), Crama Liliac Unexpected 2.0 (Sauvignon Blanc, Chardonnay, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Traminer, Pinot Gris și Fetească Albă).
Adina, la rându-i, ne-a răsfățat cu aperitive constând în brânzeturi și salamuri italiene, cu lasagna și cu mai multe deserturi irezistibile: ecleruri și tort Diplomat gătite după notițele din Caietul lui Nagymama, tort Pischinger (Karlsbad) cu foi de napolitană și ciocolată – fără coacere, preparat după o rețetă preluată de pe Savori Urbane.
Cum bucuria acestei zile, cea mai importantă din an pentru doi dintre părinții fondatori ai clubului, rămâne inefabilă, povestea de față trebuie să se încheie aici, cu un nevăzut emoticon în formă de inimă...