Marți 23 Iulie 2024

Un excelent picnic în vie, între două prânzuri la Cyrano și Rivo

Ultima ispravă a clubului s-a petrecut la Oradea, în oraș și în cetate, dar și aproape de Biharia, î...

O degustare faină cu noile vinuri și noul promotor al Cramei Carastelec

După mai bine de un an și jumătate, Crama Carastelec se întoarce în dormitorul bunicii. O face cu aj...

Cum am devenit degustători neautorizați de ulei de măsline la ultimul Festival RO-Wine

Drumurile noastre duc tot mai des la București, o capitală care devine din ce în ce mai atractivă nu...

  • Un excelent picnic în vie, între două prânzuri la Cyrano și Rivo

  • O degustare faină cu noile vinuri și noul promotor al Cramei Carastelec

  • Cum am devenit degustători neautorizați de ulei de măsline la ultimul Festival RO-Wine

Luni, 06 Octombrie 2014 13:11

O mie de motive şi automotive pentru promovarea vinului românesc

Scris de
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Timişoara va găzdui, în perioada 20-21 octombrie, cel mai important eveniment de business al anului  pentru industria de automotive din România. Prima ediție a Automotive Forum România va reuni  reprezentanți a peste 100 de companii, parteneri şi lideri în industria auto din România şi Europa,  furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanţă fiscală şi  instituţii ale statului, într-un eveniment ce se va desfăşura în incinta Hotelului Timişoara.

 


Pe parcursul evenimentului vor avea loc patru sesiuni de conferinţe, opt workshop-uri şi două întâlniri Business to Business. Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați este partener al evenimentului și va susține un workshop cu tema: O mie de motive şi automotive pentru promovarea vinului românesc.


Astăzi, reprezentanți ai organizatorilor au susținut o conferință de presă în incinta Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați din Arad. Cristina Frangopol, Event Manager, a făcut publice ultimele detalii organizatorice premergătoare importantului eveniment de business.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, Forum Automotive România, a fost lansat un concurs cu un premiu în valoare de 250 euro.

În cele două zile ale primei ediții a Automotive Forum România, Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați va avea un stand propriu, la care vor putea fi degustate vinurile principalelor crame partenere: Avincis, Prince Știrbey, Crama Bauer., Crama Oprișor, Lacerta și Viile Metamorfosis.

Cei peste 300 de participanți vor putea urmări, în timpul workshop-ului, un slide de 55 de pagini cu activitatea clubului nostru, în timp ce la standul propriu va rula o prezentare a cramelor partenere amintite.

Citit 2664 ori Ultima modificare Luni, 06 Octombrie 2014 15:38
Publicitate

Pivnicer

Situată în cel mai frumos loc cu putință, acolo unde privitorului i se înșiră în fața ochilor, ca o bucată de paradis, o bună parte din valea Târnavei Mici, crama societății Castel Vinum, care produce vinuri sub brandul Villa Vinèa, împlinește 20 de ani de poveste, timpul scurs de la idee la finalitate. Și îi împlinește cu o inaugurare deplină a cramei extinse, în prezența ctitorului și a celor doi oenologi care au trudit la faima vinurilor sale.

Caută

Publicitate