Miercuri 1 Mai 2024

Primul Alutus, marca Avincis, cucerește dormitorul bunicii

Crama Avincis recuperează și reinventează un soi prețios creat la Stațiunea de Cercetare Drăgășani î...

Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

Cel mai vechi colaborator al clubului, Florin (alias Boris) Ionescu, a susținut o nouă și entuziasma...

Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

De curând am bifat a treia degustare cu vinuri de colecție, după un ritm nemaiîntâlnit în anii din u...

  • Primul Alutus, marca Avincis, cucerește dormitorul bunicii

  • Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

  • Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

Bisol Prosecco Bel Star Brut , Corcova Chardonnay, Liliac Pinot Gris, Liliac Rosé (Pinot Noir), Nachbil Pinot Noir, Corcova Cuvée Bohème. Cu aceste vinuri promovate de prietenii de la Crush am reușit să alungăm iarna de martie pentru toți iubitorii de vin neautorizați care au fost prezenți într-o seară de joi în odăile bunicii.

Recunosc: până cu câteva zile în urmă, habar n-aveam că un singur bob de cafea poate să degaje peste 1.000 (o mie!) de arome, în funcție de tratamentul la care e supus înainte de a fi măcinat și apoi savurat dintr-o ceașcă, sub forma unui espresso. Noroc că am aflat asta, și multe alte chestii nemaipomenit de interesante, la prima degustare de cafea - COFFEE CUPPING, cum este cunoscută,  pe plan internațional, această experiență senzorială - organizată în istoria de șase ani a clubului nostru. O degustare de trei cafele espresso, simbolul Made in Italy, ghidată, cum altfel, de un italian get-beget, originar din Puglia.

Marți, 13 Martie 2018 13:50

Degustare pe două niveluri cu vinurile Antinori

Scris de

Cincizeci și unu de persoane – participanți, organizatori, promotori - au fost implicate în realizarea ultimului eveniment din fieful bunicii, mult așteptata degustare de vinuri Antinori. Cum cele 33 de scaune și de locuri din club au fost insuficiente, am deschis larg ușile din underground pentru ca toți doritorii să poată savura vinurile uneia dintre cele mai vechi afaceri neîntrerupte din lume.

Pagina 17 din 53
Publicitate

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Caută

Publicitate