Duminică 28 Aprilie 2024

Primul Alutus, marca Avincis, cucerește dormitorul bunicii

Crama Avincis recuperează și reinventează un soi prețios creat la Stațiunea de Cercetare Drăgășani î...

Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

Cel mai vechi colaborator al clubului, Florin (alias Boris) Ionescu, a susținut o nouă și entuziasma...

Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

De curând am bifat a treia degustare cu vinuri de colecție, după un ritm nemaiîntâlnit în anii din u...

  • Primul Alutus, marca Avincis, cucerește dormitorul bunicii

  • Magnum cum laude, Boris și Crama Oprișor!

  • Gustul anilor bisecți, un privilegiu pentru pasionații CDViN

Articole filtrate după dată: Iunie 2016

RO-Wine|Summer Edition: Rosé&Bubbles, o ediție inedită, de vară, a Festivalului RO-Wine, se va desfășura la Mamaia, sâmbătă, 16 iulie 2016. Festivalul va fi găzduit de Fratelli Beach&Club, unde, între orele 12.00 și 20.00, vor putea fi degustate peste 100 de vinuri rosé și spumante.

Publicat în Wine News

După trei ani de la prima degustare susținută în dormitorul bunicii și la câteva luni de la un alt eveniment petrecut tot acolo, la care au fost prezenți cu câteva vinuri de ieri și de azi, stăpânii Casei de Vinuri Cotnari au făcut o demonstrație de forță în sediul CDViN. Nu mai puțin de 12 vinuri, dintre care 5 prezentate în duet, 2014-2015, au făcut deliciul unui anturaj entuziast, care a umplut până la refuz cele două odăi ale bunicii.

Publicat în Degustări

Domeniul Vlădoi și-a prezentat pentru a doua oară produsele în Vestik Club. De data aceasta protagonista serii a fost Anca Maria Vlădoi, odăile bunicii au fost arhipline, am degustat nu mai puțin de zece vinuri, dar și o furtună de iunie care a transformat strada în pârău și obiectele în bărcuțe. Târziu în noapte, anturajului arădean i s-a alăturat și proprietarul domeniului dobrogean, care susținuse o degustare similară la Timișoara.

Publicat în Degustări

În ultima vreme,  degustările din odăile și curtea bunicii s-au transformat în cenaclu, reunind prieteni și magiștri din lumea largă. Nu c-ar fi ceva rău. Cea mai recentă întâmplare i-a avut ca protagoniști pe Vladimir Tismăneanu, Marius Stan, Mircea Mihăieș, Gheorghe Falcă. Povestea are gust de vișine, de cireșe, de Negru de Drăgășani și Chardonnay de pretutindeni.

Publicat în Degustări

Arhivă

Publicitate

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Cine e online

Avem 198 vizitatori și nici un membru online

Caută

Publicitate